שואלים את אייזן – ייעוץ אישי עם רופאת יילודים
9 חודשים ציפיתם ללידה, ועכשיו אתם אוחזים בתינוק מופלא, יחיד ומיוחד ומצפים לאושר משפחתי עילאי. להורים חדשים, וגם ותיקים, האושר הזה מלווה בדרך כלל בלא מעט חששות, תהיות ושאלות – כמה להאכיל, איך להלביש, איך לנצח את הגזים, להשכיב על הבטן או על הגב, ושאלת השאלות - למה הוא/היא בוכה?
שיבא יולדות מלווים אותך גם בבית. ומה יכול להיות יותר מועיל מעצות של אשת מקצוע מצוינת שמטפלת בתינוקות על בסיס יומיומי, ניחנה במגע של קסם ותינוקות זה הבייבי שלה?
ד"ר אירית שושן אייזן, מנהלת היחידה לטיפול ביילוד (התינוקייה) בשיבא, תשמח לענות לכם על כל שאלה, קטנה כגדולה, רצינית כמביכה. השאירו פרטים כאן:
הייעוץ ניתן במסגרת שירות First baby להורים חדשים, אבל הוא פתוח לכל הורה מתלבט.
מה שלומך היום? ד"ר אייזן בודקת
לידיעתכם, התשובות אינן ניתנות באופן מיידי, והייעוץ אינו מיועד לשאלות דחופות. שיחה און-ליין עם ד"ר אירית אייזן אינה מהווה תחליף לבדיקה או להתייעצות עם רופא פנים אל פנים.